Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Autor: Marius Vișan 06 iun. 2019 Știri auto
Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Mercedes-Benz România anunţă prima apariţie locală a noului model Clasa V, la ediţia din 2019 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Noul model va fi folosit ca VIP shuttle pentru invitaţii Mercedes-Benz.

„Parteneriatul strategic dintre Mercedes-Benz şi TIFF confirmă determinarea şi angajamentul brandului în susţinerea evenimentelor culturale. Sunt încântat să particip la ediţia din acest an a TIFF şi entuziasmat că putem asigura o experienţă premium invitaţilor noştri, prin prezenţa noii Clase V. Cum deja ne-am obişnuit partenerii cu cele mai înalte standarde, oaspeţii Mercedes-Benz de la TIFF vor fi primii care se vor bucura de un V-eekend întreg cu Clasă, beneficiind de noua generaţie a Clasei V, care va face o adevărată impresie”, a spus Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans Romania.

Versiuni prezentate în premieră

Primele două modele din România care vor asigura un V-eekend cu Clasă la TIFF vor fi: noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive şi noua Clasa V 300d Avantgard.

Preţurile pentru Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, motor diesel OM 654 cu patru cilindri, încep de la 32.929 Euro (fără TVA).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide