Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Mercedes-Benz România anunţă prima apariţie locală a noului model Clasa V

Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF Noul Mercedes-Benz Clasă V îşi face prima apariţie în România la TIFF

Mercedes-Benz România anunţă prima apariţie locală a noului model Clasa V, la ediţia din 2019 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Noul model va fi folosit ca VIP shuttle pentru invitaţii Mercedes-Benz.

"Parteneriatul strategic dintre Mercedes-Benz şi TIFF confirmă determinarea şi angajamentul brandului în susţinerea evenimentelor culturale. Sunt încântat să particip la ediţia din acest an a TIFF şi entuziasmat că putem asigura o experienţă premium invitaţilor noştri, prin prezenţa noii Clase V. Cum deja ne-am obişnuit partenerii cu cele mai înalte standarde, oaspeţii Mercedes-Benz de la TIFF vor fi primii care se vor bucura de un V-eekend întreg cu Clasă, beneficiind de noua generaţie a Clasei V, care va face o adevărată impresie", a spus Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans Romania.

Versiuni prezentate în premieră

Primele două modele din România care vor asigura un V-eekend cu Clasă la TIFF vor fi: noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive şi noua Clasa V 300d Avantgard.

Preţurile pentru Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, motor diesel OM 654 cu patru cilindri, încep de la 32.929 Euro (fără TVA).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.