Noul MINI Clubman aduce dotări atractive şi un portofoliu extins de motorizări- VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 18 apr. 2019 Știri auto

Noul MINI Clubman vine cu un plus de charismă prin accentele noi pentru exterior şi interior, dar şi printr-un portofoliul de motorizări moderne.

La exterior schimbările includ un design frontal distinctiv, cu design nou al grilei radiatorului, faruri LED cu funcţie Matrix pentru faza lungă, noi proiectoare LED de ceaţă cu inel de lumină, stopuri LED disponibile standard, noi culori pentru caroserie şi noi jante din aliaj uşor.

Portofoliul de motorizări pentru noul MINI Clubman vine cu trei propulsoare pe benzină – două cu trei cilindri şi unul cu patru cilindri -, alături de trei versiuni diesel – una cu trei cilindri şi două cu patru cilindri -, fiecare cu cea mai nouă generaţie a tehnologiei MINI TwinPower Turbo. La un moment ulterior, programul de modele va fi extins pentru a include noul MINI John Cooper Works Clubman. Sportivul gamei este echipat standard cu sistemul de tracţiune integrală ALL4.

Ca alternativă la transmisia puterii prin puntea faţă, care este specifică MINI, sistemul ALL4 este disponibil şi opţional pentru cele mai puternice două variante de model – MINI Cooper S şi MINI Cooper SD.

În locul transmisiei standard – manuală ,cu şase trepte -, o transmisie Steptronic cu şapte trepte, cu dublu ambreiaj, este disponibilă opţional pentru MINI One Clubman, MINI Cooper Clubman, MINI Cooper S Clubman şi MINI One D Clubman. Transmisia sport Steptronic cu şapte trepte este disponibilă pentru MINI Cooper S Clubman: aceasta este caracterizată de timpi de schimbare foarte rapizi. Opţional, MINI Cooper D Clubman poate fi echipat cu transmisie Steptronic cu opt trepte, care vine ca echipare standard la MINI Cooper S Clubman ALL4, MINI Cooper SD Clubman şi MINI Cooper SD Clubman ALL4 şi poate fi înlocuită opţional la fiecare dintre aceste modele cu o transmisie sport Steptronic cu opt trepte.

În cabină, gama include un volan sport MINI Yours şi varianta de tapiţerie pentru scaune MINI Yours Leather Lounge Carbon Black. Accente exclusive sunt oferite şi de opţiunile MINI Yours de interior: acestea sunt disponibile în trei versiuni Piano Black iluminat, Frozen Blue iluminat şi Fibre Alloy iluminat. Dotările incluse aici sunt ramele iluminate ale uşilor, alături de conturul cockpitului, elementele de decor ale cockpitului şi ale consolei centrale, care sunt concepute să se armonizeze prin culorile potrivite. Toate opţiunile MINI Yours sunt disponibile şi individual. De asemenea, pachetul MINI Yours oferit include şi covoraşe MINI Yours cu vipuşcă neagră şi model al cusăturilor de culoarea aluminiului, precum şi o etichetă de design MINI Yours pe geamurile laterale.

Alte opţiuni de personalizare pentru interior sunt variantele de tapiţerie a scaunelor, care sunt nou adăugate în programul de echipamente opţionale. Varianta Leather Chester este disponibilă acum şi pentru noul MINI Clubman în culorile Malt Brown, Indigo Blue şi Satellite Grey.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide