Noul Mitsubishi Outlander, detalii oficiale

A treia generaţie a crossover-ului japonez se pregăteşte pentru debutul de la Salonul Auto Geneva, cu prima fotografie şi primele informaţii făcute publice.

Noul Mitsubishi Outlander, detalii oficiale Noul Mitsubishi Outlander, detalii oficiale

A venit momentul pentru cea de-a treia generaţie a crosssover-ului Mitsubishi Outlander, iar Salonul Auto Geneva pare cea mai bună ocazie pentru debutul potrivit.

Până atunci, însă, avem la dispoziţie prima fotografie oficială a maşinii prefaţate de conceptul PX-MiEV II, din care putem observa că liniile show car-ului s-au păstrat într-o mare proporţie.

Dimensional vorbind, maşina nu vine cu nimic nou faţă de generaţia disponibilă încă în showroom-uri, însă liniile complet noi stau sub semnul direcţiei de design "Solid- Safe- Simple", care combină trăsăturile puternice cu suprafeţele finisate cât mai simplu.

Nici interiorul nu a rămas neatins de noua filosofie Mitsubishi, iar habitaclul pune la dispoziţia pasagerilor comenzi ergonomice, precum şi instrumente uşor de folosit. La capitolul arsenal tehnic, noul Mitsubishi Otlander va sosi în Europa cu două motorizări, pentru început. Este vorba de propulsorul MIVEC de 2,0 litri pe benzină şi MIVEC-ul de 2,2 litri Clean Diesel, ce vor putea fi cuplate cu tracţiunea faţă sau integrală.

De asemenea, pentru obţinerea unui coeficient cât mai mic de poluare, maşina va putea fi comandată pe unele pieţe cu sistemul Auto Stop & Go, precum şi cu o transmisie automată complet nouă, cu şase rapoarte. O aplicaţie aparte va fi capabilă să monitorizeze nivelul de eficienţă în conducere, pentru obşinerea unor cifre de consum cât mai mici.

După prezentarea statică de la Geneva, maşina va fi lansată pe piaţa din Rusia, în cursul verii acestui an, pentru ca începutul toamnei să marcheze sosirea acesteia în Europa continentală.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.