Noul model Ford care ar putea fi ansamblat la Craiova | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 iun. 2016 Știri auto

 


Noul model de clasă mică Ford Ka+, prezentat de americani abia la nivel de concept, ar putea fi asamblat în România, scria Adevarul.

Astfel, noul Ka+ va concura în Europa cu Dacia Sandero, preţul de pornire al acestuia fiind undeva aproape de 9.900 de euro cu TVA inclus. 

„KA+ este puţin mai scurt decât Fiesta, dar este cu 29 de milimetri mai înalt, cu un interior optimizat care oferă cel mai mare spaţiu în zona capului pentru pasagerii din faţă şi spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate în clasa din care face parte. KA+ este un autoturism foarte practic, având un portbagaj cu capacitate de 270 de litri – suficient pentru două valize mari – plus plierea 60/40 a  banchetei spate şi 21 de spaţii de depozitare pentru obiecte mici în habitaclu“, au precizat reprezentanţii Ford pentru Adevarul.

În 2015 uzina Ford din Craiova avea o capacitate de producţie de 375 de vehicule/zi, însă la momentul actual producţia a scăzut la proximativ 280 de unităţi/zi. Dacă în privinţa Ka+ lucrurile se află în faza de discuţii, cei de la Ford au anunţat încă de luna trecută că la Craiova se va produce modelul EcoSport începând din toamna lui 2017.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide