Noul model Mercedes-Benz Clasa A sedan începe să fie produs în China - FOTO

Noul model Clasa A sedan, produs exclusiv pentru piaţa din China, a început să fie produs la fabrica companiei Beijing-Benz Automotive Co. Ltd (BBAC)

Noul model Mercedes-Benz Clasa A sedan începe să fie produs în China - FOTO Noul model Mercedes-Benz Clasa A sedan începe să fie produs în China - FOTO

Noul model Clasa A sedan, produs exclusiv pentru piaţa din China, a început să fie produs la fabrica companiei Beijing-Benz Automotive Co. Ltd (BBAC), un joint venture între Daimler şi BAIC. Astfel, s-a ajuns la 5 modele Mercedes-Benz produse exclusiv pentru piaţa din China.

BBAC a devenit în ultimii 13 ani cea mai mare unitate de producţie pentru autoturismele Mercedes-Benz, atât în termeni de volum, cât şi suprafaţă.

Noua Clasă A sedan este un model special conceput pentru nevoile clienţilor chinezi. Ampatamentul a crescut de la 2729 mm la 2789 mm.

Dezvăluit pe 2 februarie 2018, Mercedes-Benz Clasa A a fost produs la început la fabrica Rastatt din Germania, producţia fiind extinsă apoi la Kecskemét (Ungaria), Uusikaupunki (Finlanda) şi Aguascalientes (Mexic).

Acesta a fost primul model al constructorului german de lux care a oferit sistemul multimedia MBUX, dotat cu inteligenţă artificială şi control vocal. Mercedes Clasa A beneficiază de cele mai avansate sisteme de siguranţă şi asistenţă pentru şofer disponibile pe piaţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.