Noul model Skoda low-cost se va numi Skoda Rapid?

Iată şi primele poze spion ale viitorului model Skoda low-cost. Care se zvoneşte că va purta denumirea Skoda Rapid.

Noul model Skoda low-cost se va numi Skoda Rapid? Noul model Skoda low-cost se va numi Skoda Rapid?

Era cazul să apară poze spion cu noul model Skoda low-cost, viitorul rival al lui Logan 2, nu? Ei bine, iată că site-ul velocitimag.com ni le aduce în premieră - VEZI AICI POZELE SPION.

Din câte se poate observa, vorbim de un sedan compact, cu proporţii corecte, camuflajul psihedelic lăsându-ne să observăm foarte puţine detalii. Este clar, însă, că vorbim de o caroserie sedan, nu de berlină cu hayon, cum este cazul Skodei Octavia. În plus, decuparea portierei spate lasă să se înţeleagă că maşina nu va avea şi un al treilea geam lateral.

O mare premieră este denumirea pe care se pare că noul model o va avea: Skoda Rapid. Cel puţin acesta este numele vehiculat pentru piaţa indiană, unde se pare că au fost surprinse pozele spion. Dat fiind că Skoda Octavia se numeşte Laura în India, în ce priveşte Europa pariurile rămân pe readucerea în actualitate a denumirii Skoda Felicia.

Un lucru pe care îl mai putem observa în aceste imagini spion este că Skoda Rapid va avea un gabarit apropiat de al defunctului Volkswagen Bora (versiunea sedan a lui Golf 4), urmând ca şi stilul să fie mai simplist, aşa cum am văzut la conceptul Skoda VisionD, la Salonul Auto Geneva 2011.

Prin urmare, maşina pare gata. Înseamnă, oare, că trebuie să ne pregătim pentru premiera mondială a noului model Skoda low-cost chiar în această toamnă, la Salonul Auto Frankfurt 2011?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.