Noul motor Blue dCi 150 este disponibil pe întreaga gamă Renault Megane

Autor: ProMotor 21 mai 2019 Știri auto

Gama Mégane a fost echipată cu un nou motor Blue 1.7 dCi 150, cuplat la o cutie de viteze automată cu dublă ambreiaj. De asemenea Mégane Estate se va fi disponibil şi în versiunea „LIMITED”.

În Franţa, Renault primeşte comenzi pentru motorul 1.7 Blue dCi 150 EDC pentru întreaga gamă Renault Mégane. În plus faţă de motoarele Blue dCi 95 şi Blue dCi 115, acest nou motor oferă o putere mai mare.

Această unitate produce 150 de CP şi un cuplu maxim de 340 Nm. Motorul Blue dCi este asociat unei cutii de viteze automată cu 6 trepte EDC. Acceleraţia de la 0-100 de km/h se face în 9,3 secunde (9,5 secunde pentru versiunea Estate), iar viteza maximă ajunge la 205 km/h.

Nivelul de echipare „Limited” – deja disponibil pentru Megane Sedan – a ajuns şi pe Mégane Estate. Această ediţie limitată vine cu multe caracteristici suplimentare şi oferă o poziţionare atractivă din punct de vedere al preţului. 

Ca şi design, Mégane Estate LIMITED este decorat cu jante de 17 inci din aliaj, geamuri spate cu tentă închisă la culoare şi carcase ale oglinzilor de culoare neagră. De asemenea, există logo-uri speciale „LIMITED” pe capacele aripilor şi pragurile uşii.

Mai mult decât atât, Megane Estate „LIMITED” oferă o lungă listă de caracteristici suplimentare, cum ar fi senzori de avertizarea la părăsirea benzilor de circulaţie, avertizarea cu privire la viteza excesivă cu recunoaşterea semnelor rutiere, faruri adaptive şi sistem multimedia R-Link 2 cu ecran de 7 inci.

Pentru piaţa din Franţa, noul Megane cu motorizarea Blue 1.7 dCi 150 are următoarele preţuri: Megane sedan porneşte de la 32,800 de euro, cea mai accesibilă versiune, iar cea mai scumpă ajunge la 34,600 de euro. 

Megane Estate porneşte de la 33,800 de euro, iar versiunea de top SL GT-Line costă undeva la 35,600 de euro. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide