Noul Nissan Juke disponibil în România

Cel mai nou membru al familiei crossover, Nissan Juke, este disponibil în România cu preţuri începând de la 12.850 euro cu TVA şi 3 prime de casare.

Noul Nissan Juke disponibil în România Noul Nissan Juke disponibil în România

Nissan Juke a fost creat la Londra de specialiştii centrului Nissan Design Europe şi desăvârşit în Japonia la Nissan Design Center. Îndrăzneala designului este pe măsura importanţei pe care o are segmentul B pe piaţa europeană, de la Europa fiind aşteptate cele mai bune rezultate.

Juke a fost proiectat pe platforma B a Alianţei Renault-Nissan, upgradată pentru aplicaţia crossover şi pentru a permite folosirea trenului de rulare cu pneuri 215/ 55 R17. Juke beneficiază de o aplicaţie mai lungă, mai lată, mai robusta şi mai uşoară a platformei B.

Gama Juke oferă trei variante de motorizare, două pe benzină şi una diesel. Vârful de gamă este noul motor turbo pe benzină DIG-T cu cilindree de 1,6 litri, care dezvoltă 190 CP şi îndeplineşte normele Euro5. Cel de-al doilea propulsor pe benzină este motorul aspirat cu cilindree de 1,6 litri care dezvolta 117 CP. Disponibil în combinaţie cu tracţiunea 2wd, acest motor foloseşte fie transmisia manuală cu cinci trepte, fie transmisia automată CVT.

Motorul diesel de 1,5 litri dezvoltă 110 CP, cuplul maxim de 240 Nm fiind disponibil încă de la 1.750 rpm. Disponibil cu tracţiunea 2wd şi cu transmisia manuală în saşe trepte, oferă un consum de 5,1 litri/ 100 km în regim combinat şi emite doar 134g/km CO2.

Vezi aici preţuri, dotări şi date tehnice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.