Noul Nissan Terrano are la bază SUV-ul românesc Dacia Duster

Dacia Duster este o maşină bună pentru alianţa Renault-Nissan. Ne-o arată cifrele de vânzări, dar şi faptul că cei de la Renault vând Dusterul sub sigla rombului în anumite ţări de pe mapamond. Iar acum, alianţa se foloseşte din nou de Duster pentru a reînvia un nume destul de cunoscut: Terrano.

Noul Nissan Terrano are la bază SUV-ul românesc Dacia Duster Noul Nissan Terrano are la bază SUV-ul românesc Dacia Duster

După ce divizia din India a producătorului auto Nissan a publicat câteva schiţe oficiale cu noua generaţie a modelului Terrano, site-ul indianautosblog.com a publicat primele imagini reale cu noul Nissan Terrano, înainte de lansarea oficială a modelului.

Iar imaginile cu maşina reală ne arată ce bănuiam deja. Nissan Terrano din India nu e altceva decât o Dacia Duster care a primit blocuri optice redesenate, bare de protecţie noi şi, probabil, un interior cu materiale mai bune din punct de vedere calitativ.

Nissan Terrano va fi vândut în India alături de Renault Duster, dar va avea un preţ ceva mai ridicat decât al SUV-ului care poartă numele Duster.

Rămâne de văzut ce dotări va primi Nissan Terrano atunci când cei de la Nissan India vor publica detaliile oficiale ale modelului şi dacă faceliftul pe care îl va primi Dacia Duster la Salonul Auto Frankfurt 2013 va prelua câteva dintre tuşele stilistice aplicate pe Terrano.

Voi ce părere aveţi despre „Dusterul lui Nissan”?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.