Noul Opel Combo

Opel a publicat primele două imagini şi detalii oficiale ale noii generaţii a modelului Opel Combo.

Noul Opel Combo Noul Opel Combo

Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante de motorizare: patru motoare diesel şi unul pe benzină. Gama de motoare diesel cuprinde unităţile 1.3 CDTI şi 1.6 CDTI, fiecare dezvoltând o putere de 66 kW/90 cp, precum şi o variantă 1.6 CDTI cu puterea de 77 kW/105 cp şi propulsorul de 2.0 CDTI, care dezvoltă o putere de 99 kW/135 cp. Motorul de 1,4 litri, pe benzină, dezvoltă o putere de 70 kW/95 cp.

Motoarele pe benzină şi varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, iar unităţile CDTI mai puternice sunt prevăzute cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză.

Toate sistemele de propulsie sunt disponibile opţional cu funcţia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant şi nivelul emisiilor poluante.

Chiar şi varianta de bază a noii generaţii Combo include un număr mare de echipamente standard, cum ar fi închiderea centralizată, servodirecţia, coloana de direcţie reglabilă în înălţime şi adâncime, geamurile cu acţionare electrică şi scaunul şoferului reglabil în patru direcţii (opţional este disponibilă şi posibilitatea reglării în înălţime), precum şi un airbag pentru şofer, sistem de frânare cu ABS şi un kit pentru repararea pneurilor.

Varianta de autoturism Combo este disponibilă cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sau Cosmo. Printre dotările opţionale se numără telecomanda pentru închiderea centralizată, geamurile spate cu acţionare electrică şi airbaguri laterale în faţă.

Versiunea panel van este disponibilă acum în două variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce conferă o lungime totală a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum şi două înălţimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2.10 m. Noul Opel Combo este disponibil şi în varianta autoturism-furgon, cu cinci sau şapte locuri şi caroserie cu panouri sau vitrată.

Pentru a asigura accesul uşor la spaţiul de marfă, variantele de furgon pot fi comandate opţional cu una sau două uşi glisante. Versiunea de autoturism este dotată standard cu două uşi glisante şi hayon. Sunt disponibile, de asemenea, uşi duble, asimetrice.

Cu un volum de încărcare de până la 3.800 de litri, în varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) şi 4.600 de litri, în cea cu ampatament mai lung, modelul Combo oferă un volum de încărcare suficient de mare pentru a satisface nevoilor clienţilor.

Noul Opel Combo va fi oferit spre vânzare la începutul lunii februarie 2012. Acesta se bazează pe modelul de furgon Doblò (care a fost ales "Furgonul internaţional al anului 2011"), creat prin colaborarea mărcii Opel cu partenerul său Fiat, şi va consolida prezenţa din ce în ce mai mare a modelelor Opel în cadrul segmentului de autovehicule utilitare.

Opel oferă gama de modele Combo încă din anul 1985, iar generaţia actuală este prezentă pe piaţă din 2001, fiind vândut în 72.000 de unităţi, de la lansarea gamei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.