Noul Opel Combo a primit un premiu important la IAA din Hanovra

Juriul alcătuit din jurnalişti au votat noul Opel Combo ...

Noul Opel Combo a primit un premiu important la IAA din Hanovra Noul Opel Combo a primit un premiu important la IAA din Hanovra

Noul Opel Combo Cargo este “International Van of the Year 2019” (IVOTY). Juriul alcătuit din jurnalişti de specialitate din 25 de ţări europene a plasat noul Opel Combo (127 puncte) cu mult în faţa celui de-al doilea clasat, modelul Mercedes Sprinter (92 de puncte). Confortul, sistemele inovatoare de asistenţă şi eficienţa modelului Opel au jucat un rol decisiv. Premiul IVOTY ajunge pentru a treia oară în Russelsheim,  alte modele Opel care au câştigat titlul “International Van of the Year” au fost Astra Van în 1999 şi Vivaro în 2002. Premiul a fost înmânat la salonul auto pentru autovehicule comerciale IAA din Hanovra. Michael Lohscheller, CEO-ul Opel, a primit premiul de la preşedintele IVOTY, Jarlath Sweeney.

Opel Combo este disponibil, încă de la lansare, în numeroase variante: versiunea standard de 4,40 metri, cea XL de 4,75 metri şi spaţiosul crew cab cu cinci locuri şi două uşi glisante în dotarea standard. Noul autovehicul comercial Opel eclipsează majoritatea concurenţilor săi principali cu un volum de încărcare de până la 4,4 m3, o sarcină utilă de până la 1.000 kg şi o lungime a încărcăturii de până la 3.440 mm.

Spaţiul de încărcare ingenios conceput este suficient de lat între pasajele roţilor pentru a permite depozitarea a până la doi europaleţi, chiar şi în cazul modelului Combo cu ampatament scurt. Articolele extrem de lungi, cum ar fi scândurile de lemn, pot fi depozitate la un anumit unghi, datorită trapei opţionale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.