Noul Opel Corsa, dezvăluit...sub camuflaj. VIDEO

De la debutul din 2006, hatchback-ul Opel Corsa a tot suferit restilizări şi îmbunătăţiri tehnice împachetate sub forma a două facelift-uri, dar o generaţie nouă bate la uşă.

Noul Opel Corsa, dezvăluit...sub camuflaj. VIDEO Noul Opel Corsa, dezvăluit...sub camuflaj. VIDEO

Asta susţin cei de la Opel prin publicarea unui material video şi a unui set de fotografii cu noul Corsa, care din păcate ni se arată doar de după camuflajul care îi maschează formele.

Opel ne permite să vedem doar forma schimbată a farurilor şi a stopurilor, însă din profil, silueta aşa-zisului nou model Corsa nu diferă cu nimic de cea a versiunii pe care îşi propune să o înlocuiască la sfârşitul acestui an.

Englezii de la Autocar au aflat de la Michael Harder, Chassis Development Manager, că "în habitaclu, totul este nou, începând cu zona montanţilor A şi coborând către pasajele roţilor şi în zona adiacentă volanului".

Noi vă punem la dispoziţie setul de imagini şi materialul video, în speranţa că veţi găsi mai multe diferenţe faţă de modelul actual în ceea ce priveşte detaliile aspectului exterior.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.