Noul Opel Vivaro porneşte către capătul lumii în Siberia Challenge

Autor: Iulian Dnistran 08 iul. 2014 Știri auto

Trei exemplare ale noului Opel Vivaro (dintre care două poartă sigla Vauxhall) au pornit într-o călătorie de peste 19.000 de kilometri, din Irlanda şi până în Magadan, Rusia.

Caravana poartă numele de Vivaro Siberia Challenge şi are ca scop strângerea a 10.000 de lire sterline pentru fundaţia Help For Heroes, care funcţionează pentru a-i ajuta pe foştii membri ai armatelor să revină la o viaţă normală după întoarcerea acasă.

Cei nouă aventurieri, înainte de a porni la drum

De altfel, trei dintre cei nouă membri ai expediţiei au luptat în diferite războaie şi acum vor să îşi dovedească, din nou, că pot duce până la capăt o aventură demnă de povestit nepoţilor. Ian Wright are 47 de ani şi a activat în timpul primului război din Golf. Kes Bradley are 41 de ani şi este singura femeie din caravană. Ea a activat vreme de 17 ani ca asistentă medicală în cadrul Armatei Regale britanice şi a participat la acţiunile din Afganistan. Stefan Godfree are 47 de ani, a fost membru al Armatei vreme de aproape 17 ani şi a activat în timpul primului Război din Golf. După ce s-a întors acasă, el s-a angajat ca poliţist, însă revenirea sindromului Războiului din Golf l-a făcut să se pensioneze, iar acum e nevoit să îşi petreacă mare parte din vreme într-un scaun cu rotile.

Cam aşa arată ruta celor nouă. Şi da, vor merge cu dubele

Caravana Vivaro Siberia Challenge va trece şi prin România. Aici, noi, cei de la ProMotor, îi vom întâmpina la Sibiu şi vom merge alături de ei până la Bucureşti, unde noi ne vom opri, dar ei îşi vor continua drumul până la Istanbul şi mai departe, către Siberia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide