Noul Papa Mobil

În cazul de faţă G-ul de la G-Class nu vine de la Geländewagen - maşină de teren, în limba lui Schiller -, ci de la God, pentru că modelul de faţă va avea misiunea de a servi ca mijloc de transport pentru Sanctitatea Sa.

Noul Papa Mobil Noul Papa Mobil
Ce au în comun Benedict al XVI-lea şi P. Diddy ? Un G-Klasse personalizat după gusturile şi necesităţile proprii. Modelul folosit de Papa are un aspect oldschool, fără spinnere şi exces de bling-bling, într-o imaculată nuanţă de alb, şi cu plafonul decupat, astfel incât Sfinţia Sa să poată vorbi credincioşilor de la bordul noului Papa Mobil.

Sub capotă se ascunde o lucrare divină, un propulsor V8 de 5 litri de 300 de cai putere. Cu siguranţă cu asemenea uzină sub capotă, coloana sonoră poate fi doar una angelică, intonată cu gravitate de cele opt pistoane ca o orgă dintr-o bazilică italiană.

Culoarea este una facută pe comandă, alb baptist, şi este prezentă atât la exterior căt şi în interiorul din care cuvântează Benedict al XVI-lea.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.