Noul Peugeot 208 apare în octombrie! De ce nu a fost la Frankfurt 2011?

Britanicii de la Auto Express ne surprind cu o informaţie interesantă: noul Peugeot 208 urmează să fie lansat în acest an, în octombrie. Adică la doar o lună după Salonul Auto Frankfurt 2011. Oare de ce?

Noul Peugeot 208 apare în octombrie! De ce nu a fost la Frankfurt 2011? Noul Peugeot 208 apare în octombrie! De ce nu a fost la Frankfurt 2011?

Noul Peugeot 208 se află în teste intensive, fiind surprins deja de fotografii spion - VEZI AICI IMAGINILE AUTO EXPRESS.

Mulţi se aşteptau să vadă noul model în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2011, însă francezii ne-au gratulat doar cu crossoverul hibrid 508 RXH, alături de un concept interesant, HX1 Hybrid4 MPV. Aşa încât logica ne spunea că noul Peugeot 208 urma să ne fie prezentat în premieră mondială la viitorul Salon Auto Geneva 2012.

Iată, însă, că britanicii de la Auto Express ne contrazic şi susţin că noul Peugeot 208 va fi prezentat în premieră în luna octombrie a acestui an, dar fără a preciza în cadrul cărui eveniment. Interesantă este şi viziunea britanicilor despre cum va arăta noul 208 - randarea lor se bazează chiar pe informaţii din interiorul companiei franceze.

Aşadar, noul Peugeot 208 va renunţa la rotunjimile şi agresivitatea felină cu care ne-au obişnuit 206 şi 207, urmând să apeleze la un stil foarte matur şi mai simplist, în linia ultimelor concepte, cum ar fi SR1 sau HR1. Nu doar atât - noul Peugeot 208 anunţă şi o versiune în stil hot-hatch, cu un motor turbo de 1,6 litri şi 211 CP, gândită ca un omagiu adus celebrului 205 GTi. Mai mult, în 2014 se pare că vom avea parte şi de un crossover bazat pe 208.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.