Noul Peugeot Bipper lansat

Peugeot a lansat o nouă utilitară denumită Bipper, maşină care beneficiază de o capacitate de încărcare de 2,5 metri cubi.

Noul Peugeot Bipper lansat Noul Peugeot Bipper lansat
Cu o lumgime de 3,86 metri şi o capacitate de încărcare 2,5 metri cubi, Peugeot Bipper, completează cu success noua gamă de autoutilitare uşoare, a cărei reînoire a debutat în iunie 2006 cu modelul Boxer.

Noul model vine echipat cu două motorizări: un propulsor pe benzină cu o putere de 75 CP şi un motor diesel de 1.4 litri şi 70 CP. Motorul diesel poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală controlată electronic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.