Noul Porsche 911 GTS: patru variante, toate cu mai multă putere

Germanii de la Porsche au creat o nouă generaţie a modelului special 911 GTS, iar de data aceasta este vorba despre patru versiuni, şi nu doar de două – cum a fost la generaţia precedentă. Detalii în continuare.

Noul Porsche 911 GTS: patru variante, toate cu mai multă putere Noul Porsche 911 GTS: patru variante, toate cu mai multă putere

Generaţia 991 a legendarului Porsche 911 a primit o nouă versiune, denumită GTS. Bine, de fapt e vorba despre patru versiuni care poartă numele GTS – coupe cu tracţiune spate, cabrio cu tracţiune spate, coupe cu tracţiune integrală şi cabrio cu tracţiune integrală.

La fel ca generaţia precedentă a lui 911 GTS, cele trei litere magice au ascund o creştere a puterii şi câteva detalii de design speciale. Mai exact, noul Porsche 911 GTS are la bază versiunea S a sportivei germane, dar primeşte un plus de 30 CP, ajungând acum la 430 CP. Astfel, propulsorul boxer de 3,8 litri reuşeşte să împingă coupe-ul de la zero până la 100 km/h în patru secunde, în vreme ce decapotabila are nevoie de 4,2 secunde (dacă maşinile sunt echipate cu cutie de viteze automată cu şapte trepte şi ambreiaj dublu PDK).

Roşu sau argintiu?

Cât despre viteza maximă, coupe-ul cu tracţiune spate şi cutie manuală cu şapte trepte poate ajunge până la 306 km/h.

Pachetul GTS include, printre altele, pachetul Sport Chrono, o punte spate mai lungă decât la un 911 standard, un spoiler faţă redesenat, jante de 20 de inci vopsite în negru mat, precum şi sistemul de suspensie adaptivă PASM (cu o gardă la sol micşorată cu 10 mm faţă de un 911 S) şi o evacuare mai guralivă.

Schimbările sunt minore în interior, dar oricum doritorii de mai multă putere o să fie interesaţi de ce se află în spate

În interior, noul 911 GTS primeşte scaune şi panouri de uşi îmbrăcate în Alcantara şi piele naturală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.