Noul Porsche 911 s-a lansat în România - GALERIE FOTO

Porsche a lansat în România cea de-a opta generaţia a modelului 911.

Noul Porsche 911 s-a lansat în România - GALERIE FOTO Noul Porsche 911 s-a lansat în România - GALERIE FOTO

Porsche a lansat în România cea de-a opta generaţia a modelului 911.

Spre deosebire de generaţia anterioară, şasiul modelului 911 a fost revizuit pentru creşterea agilităţii şi stabilităţii la viteze ridicate. Modificările sunt mai subtile la exterior, însă la interior sunt mai vizibile. În centrul plaşei de bord se află un display tactil de 10,9 inchi, iar consola dintre scaune a fost redesenată şi găzduieşte noua manetă a schimbătorului de viteze, butonul frânei de mână electronice şi o combinaţie de butoane fizice şi tactile pentru funcţii auxiliare.

Motorul supraalimentat de 3 litri este în continuare montat în spate şi oferă mai multă putere decât în cazul generaţiei anterioare. Este disponibil cu transmisie manuală, dar şi cu o transmisie PDK cu dublu ambreiaj şi 8 trepte. Propulsorul dezvoltă 420 de cai-putere, sprintul 0-100 km/oră se realizează în puţin peste 4 secunde, iar viteza maximă depăşeşte 300 km/oră.

Preţurile în România încep de la 116.971 de euro (TVA inclus).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.