Noul Porsche 911 Turbo a fost lansat în România

După lansarea în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2013, a venit vremea ca noul Porsche 911 Turbo să îşi facă prezenţa şi în România.

Noul Porsche 911 Turbo a fost lansat în România Noul Porsche 911 Turbo a fost lansat în România

Noul Porsche 911 Turbo a fost lansat în România, la mai puţin de o lună de la premiera mondială de la Salonul Auto Frankfurt 2013. Lansarea în România a noului Turbo a coincis cu deschiderea, de către Porsche Inter Auto România, a noului showroom dedicat mărcii germane.

La festivitatea de lansare au fost prezenţi Markus Eckermann, director general Porsche Central and Eastern Europe, şi Dana Cortina, directorul general Porsche Inter Auto România.

Lansarea în România a noului Porsche 911 Turbo. În imagine, un Porsche 911 Turbo S

„Pentru marca Porsche, modelul 911 este un standard de excelenţă care şi-a început parcursul acum jumătate de secol şi care, în tot acest timp, a cucerit inimile iubitorilor de automobile sport din întreaga lume, inclusiv din România”, a declarat Dana Cortina.

În ţara noastră, preţurile pentru noul Porsche 911 Turbo încep de la 142.799 de euro fără TVA.

Centrul Porsche Pipera e cel mai mare complex auto de lux din Europa de Sud-Est şi reuneşte mărcile Porsche, Audi, Bentley şi Lamborghini. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.