Noul Range Rover Sport hibrid nu are rău de înălţime. A ajuns la poarta Poarta Raiului după a urcat cele 999 de trepte - VIDEO

Off-roaderul de lux a parcus 11,3 km de traseu ...

Noul Range Rover Sport hibrid a devenit prima maşină care urcă la ”Poarta Raiului” din China.

Off-roaderul de lux a parcus 11,3 km de traseu extrem care a cuprins 99 de curbe strânse şi a terminat cu cele 999 de trepte ale drumului care ducea spre „Poarta Raiului. 

Călătoria record a inclus pante de până la 45 de grade de-a lungul "Drumului Dragonului".

Unul dintre cele mai renumite atracşii din China, Poarta Cerului este o arcadă de rocă ce se înalţă printre norii din Munţii Tianmen.

Modelul Range Rover Sport plug-in P400e are un motor de 295 CP cu un motor electric de 114 CP - asta însemnând un total de aproape 400 de CP. Propulsorul electric asigură o autonomie de 50 de km. 

VIDEO

Sursă: thesun.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.