Noul Range Rover Sport trece şi de proba înotului – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 oct. 2017 Știri auto

Range Rover a sărbătorit debutul lui Sport facelif, punând-ul să se ia la întrecere cu doi înotători.

Pentru această provocare, producătorul de automobile a dorit ca SUV-ul să ajungă pe Bantham Beach, Marea Britanie, alături de campionul la înot Kerri-Anne Payne şi un alt sportiv de performanţă Ross Edgley, doar că pe rute diferite.

În mod normal, acest lucru nu ar reprezenta o ameninţare pentru noua versiune P400e PHEV a Range Rover Sport 2018. Însă cei 400 CP şi 640 Nm trebuiau folosiţi pe apă.

Pentru a face cursa mai dificilă, SUV-ul a folosit modul de emisie zero de-a lungul traseului său şi în cele din urmă a ajuns pe plajă.

Va trebui să verificaţi filmul care urmează pentru a afla dacă a terminat cursa înainte de competitorii săi umani.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide