Noul record 0-300 km/h a fost înregistrat de SSC Tuatara

E oficial: noul supecar SSC Tuatara are cel mai rapid demaraj 0-300 km/h! Adică maşina exotică a americanilor ajunge mai repede la 300 km/h decât Veyron sau Koenigsegg.

Cartea Recordurilor a înregistrat recent un nou record pentru demarajul 0-300 km/h. Acesta este de 16 secunde şi îi aparţine noului supercar american SSC Tuatara, dotat de către specialistul Shelby Super Cars cu un motor V8 biturbo de 7,0 litri şi 1.350 CP.

Aşadar, SSC Tuatara intră în forţă în atenţia milionarilor pasionaţi de valori record, fiind mai rapid decât Koenigsegg Agera R (17,68 secunde) sau Bugatti Veyron ("doar" 24 de secunde). Mai rămâne ca viteza maximă teoretică de 443 km/h să fie probată şi în practică de oficialii Guiness Book, pentru ca Tuatara să se declare, oficial, mai tare decât Veyron.

SSC Tuatara - nou record de demaraj 0-300 km/h de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.