Noul Renault Clio proaspăt revizuit vine în culori îndrăzneţe şi haine premium | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 15 iul. 2016 Știri auto

 


Simpaticul Clio proaspăt revizuit intră pe piaţă cu mici modificări de design, o calitate mai bună a materialelor şi o paletă de culori actualizată. 

Atât partea din faţă, cât şi cea din spate, găzduiesc noi sisteme de lumini cu LED-uri în forma literei C, în timp ce grila este uşor reproiectată pentru a da noului Clio un aspect mai voluminos şi mai modern, scrie Carscoops.com

Renault a adăugat patru noi culori în paleta existentă: Intense Red, Titanium Grey, Pearly White şi Iron Blue, precum şi noi modele de jante din aliaj. Cabina a fost realizată din materiale de calitate superioară, materiale rezervate de obicei pentru modelele mai scumpe.

Volanul, panourile portierelor şi schimbătorul de viteze au fost de asemenea reproiectate pentru a se potrivi cu noul look vrea să bată spre premium. Noul Clio este disponibil în mai mult de 30 de combinatii diferite de culori, clienţii putând alege dintre patru pachete de personalizare a exteriorului.

GALERIE FOTO

Compania oferă, de asemenea, trei siteme de infotainment diferite: R&Go care utilizează un smartphone ca ecran al sistemului, Media Nav Evolution cu un display touchscreen de şapte inci şi Evolution R-Link cu o grafică de înaltă definiţie.

Gama de motorizari include un propulsor dCi 110 diesel de 1.5 litri cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte, şi o unitatea de benzină TCe 120 disponibilă de asemenea cu transmisie manuală. Cei care caută o versiune mai sportivă pot opta pentru modelul GT-Line, care vine cu o culoare închisă a barei de protecţie din faţă, praguri laterale şi jantele de 16 sau 17 inch.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide