Noul Renault Kadjar este disponibil în România. Preţul de pornire este 18.600 de euro (TVA inclus) - GALERIE FOTO

Interiorul este mai rafinat şi confortabil, iar noua gamă de motorizări oferă performanţă îmbunătăţită şi consum redus

Noul Renault Kadjar este disponibil în România. Preţul de pornire este 18.600 de euro (TVA inclus) - GALERIE FOTO Noul Renault Kadjar este disponibil în România. Preţul de pornire este 18.600 de euro (TVA inclus) - GALERIE FOTO

Noul Renault Kadjar este acum disponibil şi în România. Lansat în 2015, acesta a devenit un model de bază în gama Renault, un produs global pentru care au optat deja peste 450.000 de utilizatori din peste 50 de ţări. 

Pentru a arăta mai sportiv, designerii au regândit partea frontala şi spatele modelului. Atât grila faţă, cât şi bara spate au noi inserţii şi detalii cromate. Noile blocurilor optice LED şi luminile de zi în forma literei „C” îi subliniază identitatea. De asemenea, în partea din spate, indicatoarele luminoase, precum şi luminile de marşarier şi cele de ceaţă sunt încorporate în bara de protecţie.

Interiorul a fost revizuit, cu noi detalii cromate ce subliniază conturul aeratoarelor, mânerele uşilor şi consolei. Partea centrală a tabloului de bord găzduieşte un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate şi o sensibilitate la atingere îmbunătăţite.

Scaunele redesenate sunt dotate cu opţiune de reglare pe lungime, care permite extinderea şezutului cu până la 6 cm. De asemenea, pentru un confort ridicat, Noul Kadjar propune scaune profilate din spumă ce asigură un suport lateral mai bun. 

Noul SUV adoptă un motor 1.3 TCe cu 2 versiuni de putere: TCe140 GPF (240Nm la 1600 rpm) şi TCe 159 GPF (260 Nm la 1750 rpm), ambele disponibile cu o cutie manuală sau cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC şi o transmisie de tipul 4x2. 

In gama diesel, Noul Kadjar propune 2 motoare modernizate şi echipate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat cel mai eficient sistem de post-tratare a oxizilor de azot (NOx). Această tehnologie reduce emisiile poluante ale motoarelor, fără niciun impact asupra performanţei.

Motorul 1.5 Blue dCi 116, disponibil cu o cutie de viteze manuală, este echipat cu "overboost", asigurând o creştere temporară a puterii şi un cuplu suplimentar. Acesta oferă un plus de 4 kW (+5 CP) de putere şi un cuplu de 25 Nm. 1.7 Blue dCi 150, motorizarea de top, este cuplată la o cutie de viteze manuală şi o transmisie 4x4, având o putere mai mare cu 20 CP faţă de modelul precedent. Aceasta va fi disponibilă în gama din România în al doilea trimestru al anului.

Comenzile pentru noul model au fost deschise pe 16 ianuarie, iar preţul de pornire este 18.600 de euro, TVA inclus.


  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.