Noul Renault Laguna, disponibil în România

Odată cu Salonul Auto de la Paris, unde a fost prezentată noua gamă Laguna, Renault România a deschis comenzile pentru noile modele.

Noul Renault Laguna, disponibil în România Noul Renault Laguna, disponibil în România

Noua gamă Renault Laguna reprezintă o evoluţie reală faţă de prima fază, atât în materie de design, cu o parte frontală mai agresivă şi mai dinamică, cât şi în materie de motorizări şi tehnologie. Noua Laguna este disponibilă cu sistemul 4Control cu patru roţi directoare, cuplat cu motorizarea 2.0 dCi 180 CP şi cutie de viteze manuală cu 6 trepte. De asemenea, o altă noutate este motorizarea 2.0 dCi 175 CP şi cutia de viteze automată în 6 trepte.

Dotarea standard, este generoasă şi include acum şi sistemul de navigaţie Carminat Tom-Tom.

Preţurile pornesc de la 22.000 euro cu TVA, pentru motorizarea 2.0 16V 140 CP (evoluţia preţului faţă Laguna faza 1 este de 350 euro cu TVA inclus).


Noua generaţie Renault Laguna îşi reconfirmă statutul de model de referinţă, un model apreciat pentru motorizările eficiente, performanţele dinamice şi ţinuta de drum, inovaţiile în materie de tehnologie şi siguranţă şi confortul de tip "premium".

Vezi aici lista de preţuri şi dotări!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.