Noul Renault MEGANE Estate a fost dezvăluit – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 07 iul. 2016 Știri auto

 


Compania din Hexagon a publicat, în sfârşit, imagini şi informaţii oficiale cu mult-aşteptatul Renault MEGANE Estate. Expus încă din primăvară în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Renault Megane Estate este o maşină elegantă şi dinamică care ofera toate caracteristicile, tehnologia şi motoarele disponibile pe versiunea hatchback a noului MEGANE. 

MEGANE Estate este disponibil şi cu pachetul GT-Line pentru un aspect mai sportiv. Acesta oferă combinaţia ideală între design-ul inspirat de ADN-ul Renault Sport, o mai mare capacitate de transport, tehnologia 4CONTROL şi două motoare Energie TCe 205 EDC şi energie dCI 165 EDC.

Dinamic şi elegant, Renault MEGANE Estate vine cu o garda joasă şi o lăţime ce îi asigură o poziţie fermă pe şosea. Pe lângă stil, noul Estate îţi oferă şi modularitate extrem de folositoare celor pasionaţi de călătorii. O lungime de încărcare record, un portbagaj  care se poate împărţi pe compartimente, o banchetă din spate care devine o podea plată prin înclinare şi spaţii de depozitare laterale pentru întreaga familie. 

La interior ne întâmpină un head-up display color, un panou de instrumente TFT personalizabil, tabletă 8.7” R-LINK 2 cu ecran tactil, şi numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer. 

Noul MEGANE Estate, Estate GT-Line şi Estate GT vor fi disponibile la vânzare pe pieţele din Europa începând cu 1 septembrie, preluarea comenzilor începând încă de la 1 iunie. În România probabil că va ajunge mai tâziu, pe site-ul Renault România Estate fiind trecut la categoria ”modele viitoare”.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide