Noul Renault Megane Estate va fi prezentat la Geneva - FOTO

Renault va prezenta versiunea break a modelului Megane, sub forma unui model Megane Estate GT, la Salonul Internaţional de la Geneva.

Noul Renault Megane Estate va fi prezentat la Geneva - FOTO Noul Renault Megane Estate va fi prezentat la Geneva - FOTO

 


Renault va prezenta versiunea break a modelului Megane, sub forma unui model Megane Estate GT, la Salonul Internaţional de la Geneva.

Noul Megane Estate GT este influenţat de modelele Renault Sport, atât la design cât şi prin senzaţiile oferite şoferului, datorită sistemului 4CONTROL.

Partea din faţa subliniază ambiţiile sportive ale modelului, bara, grila şi prizele de aer din capotă fiind construite în această notă. Liniile se păstrează şi în partea din spate, unde Megane Estate GT vine o ţeavă de eşapement cromată şi un difuzor de aer.

Tehnologia 4Control, adaptată pe noul Estate GT, oferă o manevrabilitate sporită în anumite situaţii.

Alte artificii de design adăugate de Renault pe Estate GT includ ornamente cromate în jurul geamurilor, pe montantul C şi pe barele de pe acoperiş. În ceea ce priveşte luminile, Renault a folosit la noul Megane Estate farurile în formă de litera C, utilizate la Megane şi Talisman.


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.