Noul Renault Megane R.S. TROPHY-R: record pe Nürburgring pentru cel mai performant model comercializat vreodată de francezi

Noul Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou record pe circuitul Nürburgring, devenind pentru cel mai performant model comercializat vreodată de constructorul francez.

Noul Renault Megane R.S. TROPHY-R: record pe Nürburgring pentru cel mai performant model comercializat vreodată de francezi Noul Renault Megane R.S. TROPHY-R: record pe Nürburgring pentru cel mai performant model comercializat vreodată de francezi

Noul Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou record pe circuitul Nürburgring, devenind pentru cel mai performant model comercializat vreodată de constructorul francez.

Astfel, pe 5 aprilie 2019, Megane R.S. TROPHY-R a obţinut un nou record oficial absolut pentru un model compact de serie pe Nürburgring Nordschleife, un circuit cu renume mondial pentru performanţa sportivă. Modelul a rulat 20,600 km în 07'40''100 şi 20,832km pe turul oficial complet în 07'45''389.

Megane RS Trophy-R este o nouă versiune a modelului iconic lansat acum 15 ani, care, asemenea predecesorilor săi, a stabilit un nou record pe Nordschleife în categoria modelelor de serie cu tracţiune faţă.

Modelul Renault Megane RS Trophy-R este echipat cu motorul de 300 CP, disponibil si pe Megane RS Trophy, însă îşi datorează câştigul de performanţă greutăţii reduse (până la 130 kg), aerodinamicii îmbunătăţite şi evoluţiei şasiului, care oferă acum mai multă stabilitate. Noul hotchatch Renault va fi lansat înainte de sfârşitul anului 2019, sub forma unei serii limitate de câteva sute de exemplare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.