Noul safety car în DTM: Mercedes-Benz C63 AMG Black Series

Constructorul german, Mercedes, a anunţat recent că unul dintre safety car-urile Campionatului German de Turisme (DTM) va fi coupe-ul C63 AMG Black Series.

Noul safety car în DTM: Mercedes-Benz C63 AMG Black Series Noul safety car în DTM: Mercedes-Benz C63 AMG Black Series

Campionatul German de Turisme, DTM, va debuta în acest weekend pe circuitul Hockenheimring. Acest sezon este unul special datorită întoarcerii constructorului bavarez, BMW, în DTM. Dacă până acum Audi şi Mercedes şi-au împărţit victoriile între ei, de acum înainte vor avea de înfruntat un adversar cu o istorie bogată în motorsport.

Oficialii constructorului din Stuttgart au anunţat recent că Mercedes-Benz C63 AMG Black Series va fi unul dintre safety car-urile DTM, alături de BMW M3. Acesta va fi condus de pilotul Jurgen Kastenholz, care va fi responsabil de rularea în condiţii de maximă siguranţă în cazul unui accident sau când condiţiile metorologice o impun. Safety car-ul va fi chemat prin radio de oficialii etapei şi va conduce plutonul până când cursa poate fi reluată în condiţii de siguranţă.

Singura modificare adusă coupe-ului este montarea unui sistem de evacuare sport, special pentru spectatori şi telespectatori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.