Noul Sediu BMW de la Sibiu

Autor: Dan Vache 18 mai 2009 Știri auto
Noul Sediu BMW de la Sibiu

Michael Schmidt, Preşedintele Automobile Bavaria Group şi al MHS Truck & Bus, importatorul camioanelor MAN, explică oportunitatea investiţiei: „Sibiu este un oraş foarte important pentru Automobile Bavaria Group, atât economic şi strategic, cât şi datorită istoricului pe care companiile noastre îl au aici. După recenta inaugurare a sediului MAN, în urmă cu câteva luni, avem un nou proiect finalizat la Sibiu, după o investiţie de 3 milioane de Euro.”

Complexul are o suprafaţă totală de peste 6.000 mp, din care aproape 500 mp sunt dedicaţi showroom-ului. Sunt expuse toate modelele din gama BMW, prezente la Sibiu imediat după lansarea europeană, ca şi până acum. Dealerul oferă şi numeroase modele de automobile rulate din toată gama producătorului german, dar şi alte mărci.

Service-ul
este complet utilat şi ocupă o suprafaţă de peste 700 mp, unde pot fi reparate simultan 12 automobile. La dispoziţia clienţilor sunt 150 de locuri de parcare.

O dată cu inaugurarea noului spaţiu, clienţii BMW din Sibiu şi din zonă beneficiază de o ofertă specială de service. Posesorii BMW care întreprind călătorii cu plecare şi sosire de pe aeroportul Sibiu, pot lăsa maşina la service-ul Contempo Cars Sibiu pentru revizie sau reparaţii. Automobilul va fi pregătit pentru întoarcerea din călătorie.

Lucrările realizate de service-ul nou inaugurat la Sibiu includ mecanică, tinichigerie-vopsitorie, ITP. De asemenea, clienţii pot achiziţiona piese şi accesorii originale pentru maşinile lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide