Noul sistem 4x4 Dynamax pe Kia Sportage

Kia împreună cu Magna u dezvoltat un nou sistem AWD denumit şi Dynamax disponibil pe cel mai nou model al mărcii, Kia Sportage. Iată de ce este capabil…

Kia Sportage vine cu un nou sistem de tracţiune integrală denumit Dynamix, care anticipează necesarul de tracţiune şi acţionează în consecinţă oferind performanţe îmbunătăţite, mai multă siguranţă şi chiar un consum mai mic. Concret acest nou sistem monitorizează în permanenţă condiţiile de drum şi stilul de conducere al şoferului, împărţind optim puterea între punţi înainte ca evenimentele să se întâmple. Acest lucru înseamnă o stabilitate mai bună pe viraj şi reducerea subvirării nedorite. În plus datorită asigurării cuplului necesar şi consumul este uşor redus.

Dynamax poate fi controlat de şofer, acţionând foarte transparent şi în sistemul de cuplare este controlabil prin intermediul comenzilor electrico-hidraulice. La acest nou sistem au lucrat inginerii Kia împreună cu specialiştii de la Magna Powertrain reuşind să vină cu o soluţie inovativă pentru gama Kia. În afara lui Sportage vor urma şi alte modele care vor primi acest sistem de tracţiune.

Dynamax

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.