Noul smart fortwo la cota 100.000

Noul smart fortwo a ajuns la 100.000 de unităţi comercializate în mai bine de un an de la lansare. Succesul său s-a conturat pe seama pieţelor europene, acolo de unde a venit mare parte din cerere.

Noul smart fortwo la cota 100.000 Noul smart fortwo la cota 100.000
A doua generaţie a lui smart fortwo, mai generoasă în dimensiuni, mai sigură şi mai agilă decât predecesoarea sa se prefigurează a fi deja un succes, atingând 100.000 de unităţi  comercializate de la lansarea din noiembrie 2006 şi până în prezent. Chiar dacă cifra nu pare spectaculoasă pusă în balanţă cu vânzările unui model de masă, pentru un microcar cu ascendent de nişă această cotă merită sărbătorită.

smart fortwo este comercializat în 37 de ţări în întreagă lume, însă îşi datorează succesul în special pieţelor din Germania şi Italia.Cele două ţări cumulate au contat în proporţie de 66%, totalul vânzărilor cifrându-se la 66.000 de unităţi. Pentru că este un model mic şi uşor, o caracteristcă a acestuia este economia şi efectele mai puţin nocive asupra mediului. Clienţii au înţeles acest lucru şi 20% au comandat motorizarea cdi, considerată drept cel mai ecologic diesel din lume cu emisii de doar 88 de grame de CO2 la un kilometru parcurs.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.