Noul SPARTAN Mercedes-Benz G-Class va fi lansat pe 15 ianuarie – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Următoarea generaţie Mercedes-Benz G-Class va fi dezvăluită pe 15 ianuarie – în prima zi a show-ului auto din Detroit. Oficialii au confirmat data când vor prezenta oficial maşinia, într-un nou videoclip, dar nu de dezvăluie mai mult decât ceea ce ştiam deja. 

SUV-ul Mercedes va avea un interior mult mai luxos, care are unele influenţe de la S-Class. 

Noua versiune a vehiculului de la Mercedes, care a fost lansat pentru prima oară în 1979, va fi prezentată publicului la Salonul Auto de la Detroit, in cursul acestei luni, şi va fi vândută în Marea Britanie, în primavară.

Una dintre puţinele imagini scurse pe internet, publicată de site-ul AutoWeek din Olanda, prezintă panoul de infotainment cu ecranul lat şi decorul metalic care vor fi montate pe noul model. Ca şi S-Class, tabloul de bord are mai puţine butoane şi un design mai curat. 

Noul G-Class a adoptat un design complet proaspăt şi o construcţie modernă din aluminiu. Oficialii Mercedes spun că acesta ajută la o reducere cu 160 kg a greutăţii faţă de modelul de astăzi, construit în cea mai mare parte din oţel. 

De asemenea, off-roaderul militar primeşte un şasiu lărgit, cu suspensie frontală nouă, precum şi amortizare reglabile. Cu o nouă arhitectură electrică, acesta suportă o gamă largă de sisteme de asistenţă pentru şofer.

Multe modificări, ascunse sub forma tradiţională, au fost adougate pentru a spori performanţa pe şosea.

G-Class primeşte, de asemenea, şi o nouă gamă de motoare. Acestea includ cea mai recentă evoluţie a unităţii pe benzină V8 de 4 litri cu turbocompresor AMG, şi a noului motor diesel cu şase cilindri în linie de 2.9 litri de la Mercedes-Benz, în combinaţie cu o nouă cutie de viteze automată cu nouă trepte.

 Comentarii
Inchide