Noul sub-brand BMW în China se numeşte Zinoro (Zhi Nuo în chineză)

Bavarezii îşi extind influenţa pe piaţa auto din China printr-un nou sub-brand, realizat în colaborare cu partenerul local Brilliance. Numele noii mărci auto este Zinoro. Ce vrea BMW de la Zinoro?

Noul sub-brand BMW în China se numeşte Zinoro (Zhi Nuo în chineză) Noul sub-brand BMW în China se numeşte Zinoro (Zhi Nuo în chineză)

Noua marcă auto Zinoro (sau Zhi Nuo, care înseamnă ”promisiune” în engleză) va debuta în mod oficial cu ocazia Salonului Auto Beijing, unde zvonurile vehiculează lansarea unui concept.

Noua marcă, având un logo cu două braţe stilizate, care reprezintă partenerii BMW şi Brilliance, urmează să producă maşini pentru piaţa chineză, dar, în viitor, oficialii nu exclud exportul pe alte pieţe, poate chiar în Europa.

Pentru început, sub marca Zinoro va fi prezentat conceptul unui SUV derivat din BMW X1, care va beneficia de propulsie electrică. De altfel, se pare că BMW mizează pe noul sub-brand pentru producerea şi vânzarea maşinilor electrice având indicativul ”i” pe piaţa chineză.

Mai multe detalii despre planurile BMW şi Brilliance cu noua marcă Zinoro, în curând.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.