Noul Subaru WRX STi şifonat

Posesorul acestui Subaru WRX STI este atât de supărat pe producătorul japonez, din cauza adoptării unei caroserii în două volume în locul tradiţionalului sedan, încăt a hotărât să se razbune crunt pe partea dorsală a maşinii sale nou-nouţe.

Noul Subaru WRX STi şifonat Noul Subaru WRX STi şifonat
Cei 305 cai de sub capotă, plus o supradoză de teribilism au fost, cu siguranţă, arma ideală pentru răzbunare. Nu ştim cât de dulce a fost răzbunarea, ţinând cont că pe nefericitul Subaru nu se uscase încă vopseaua avea la bord 282 de kilometri. Pentru gestul său,  Mitsubishi ar trebui să îi dea un  Evo X  în loc. 
.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.