Noul Subaru WRX STI, vehiculul perfect pentru livrarea de pâine. VIDEO

De obicei, maşinile care livrează pâine sunt utilitare mari, capabile să care o încărcătură generoasă. Dar ce te faci când te trezeşti dimineaţa şi nu ai pâine în dulap? Păi, s-ar putea să ai nevoie de un WRX STI.

Noul Subaru WRX STI, vehiculul perfect pentru livrarea de pâine. VIDEO Noul Subaru WRX STI, vehiculul perfect pentru livrarea de pâine. VIDEO

Subaru are o istorie bogată în lumea raliurilor, iar proprietarii de Impreza STI pot să îţi povestească despre asta o zi întreagă. Dar cu ce te ajută toată istoria asta atunci când nu ai pâine pentru mic dejun? Păi, aşa cum se vede în videoclipul de mai jos, publicat de Subaru Spania, se pare că te ajută destul de mult, mai ales dacă ai în garaj noua generaţie WRX STI.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.