Noul Suzuki Jimny 2019, surprins fără folie de camuflaj – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Japonezii o fac altfel şi când vine vorba de poze spion cu noile maşini. Noul Suzuki Jimny a fost fotografiat fără folia camuflaj. Mai mult decât atât, au fost surprinse imagini cu mai multe exemplare, în spatele fabricii Suzuki, într-o varietate de nuanţe, gata de a fi expediate în întreaga lume. 

Sub designul său amuzant se află un şasiu tradiţional, care, împreună cu un sistem de tracţiune integrală, ar trebui să facă din noul Jimny un vehicul mic, dar destul de capabil în off-road. 

GALERIE FOTO

Conform unor surse, noul model Jimny va beneficia şi de tehnologie de frânare semi-autonomă (fără Adaptive Cruise Control), precum şi de faruri LED. Cabina modelului Suzuki Jimny 2019 arată extrem de utilă şi beneficiază de caracteristici moderne, cum ar fi un display touchscreen, ca cel din Suzuki Swift.

Imaginile cu interiorul dezvăluie modificări ale butoanelor de climatizare, un volan multifuncţional şi levierul unei transmisii automate. Am observat că unele butoane sunt extrem de mari, probabil pentru a fi uşor de operat cu mănuşi.

Puterea este de aşteptat să provină de la un motor pe benzină de 1,2 litri cu aspiraţie naturală, în timp ce un motor cu trei cilindri „Boosterjet” de 1,0 litri poate fi disponibil pe unele pieţe. Acesta din urmă se zvoneşte că are o putere maximă de 110 CP, precum şi un cuplu de 170 Nm.

Debutul mondial va alea loc la Tokyo Motor Show, în octombrie, iar vânzările vor începe înainte de sfârşitul anului.

VIDEO

 Comentarii
Inchide