Noul trailer la Mad Max: Fury Road este absolut apocaliptic

Apocaliptic este termenul potrivit pentru noul film Mad Max, iar noul trailer pentru acest film ne face să ne dorim ca luna mai 2015 să vină cât mai repede.

Noul trailer la Mad Max: Fury Road este absolut apocaliptic Noul trailer la Mad Max: Fury Road este absolut apocaliptic

Mad Max: Fury Road este acel gen de film care trezeşte nostalgii puternice în fanii mai bătrâni, dar şi interesul celor care nu au apucat să vadă până acum niciunul dintre vechile filme cu Mel Gibson (cu alte cuvinte: puneţi mâna şi le vedeţi. Merită!).

Cu Tom Hardy şi Charlize Theron în rolurile principale, noul Mad Max reuşeşte să fie apocaliptic din ambele sensuri ale expresiei: atât ca o revelaţie, cât şi ca o poveste a distrugerii totale. Iar dacă cuvintele noastre nu vă sunt de ajuns, iată despre ce vorbim. Trailerul, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.