Noul Volkswagen Tiguan, imaginat pe baza conceptului VW T-Roc

Cum conceptele nu fac altceva decât să tatoneze terenul şi să ne ofere un preview al viitoarelor modele de serie, s-ar putea ca varianta de serie a lui T-Roc să fie chiar următorul VW Tiguan. Vedeţi pozele mai în detaliu şi spuneţi-ne părerea voastră.

Noul Volkswagen Tiguan, imaginat pe baza conceptului VW T-Roc Noul Volkswagen Tiguan, imaginat pe baza conceptului VW T-Roc

Conceptul Volkswagen T-Roc a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 şi a cam pus lumea pe jar: este aceasta imaginea de marcă pe care o vor arbora de acum încolo SUV-urile VW?

Având în vedere că VW Tiguan deja se cam apropie de finalul de carieră, Theophilus Chin s-a gândit să facă un experiment şi să transforme, cu ajutorul Photoshop-ului, conceptul T-Roc într-o maşină de serie.

TIguan a intrat puţin la apă, conform acestei propuneri

Iar rezultatul ne cam pune pe gânduri, deoarece pare suficient de coerent. SUV-ul imaginat de Theophilus Chin pare mai compact decât Tiguan-ul actual, iar partea frontală continuă ideea de sobrietate şi robusteţe pe care faceliftul actualei generaţii a implementat-o în concepţia marelui public.

Şi din spate randarea lui Chin arată foarte echilibrată, ba chiar putem spune că, dacă va arăta astfel, viitorul Tiguan va fi un concurent şi mai de temut pentru noul Nissan Qashqai.

Şi din punct de vedere al aspectului e clară rudenia cu Golf 7...

Pe de altă parte, randările lui Chin ne dau impresia unui Golf 7 ”suv-izat”, ceea ce n-ar fi exclus să însemne şi o revenire a numelui Golf Country. De ce nu? Doar numele ”Golf” e o mină de aur garantată...

Sursa foto: www.theophiluschin.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.