Noul Volvo XC90 în variantă Polestar? Da, vă rugăm!

Întrebarea care apăruse pe buzele multora dintre cei care au văzut noul Volvo XC90 a primit un răspuns cât se poate de frumos: noul SUV suedez, în ipostază Polestar

Noul Volvo XC90 în variantă Polestar? Da, vă rugăm! Noul Volvo XC90 în variantă Polestar? Da, vă rugăm!

X-Tomi Design şi-a dezmorţit un pic tableta grafică şi a lucrat la o versiune Polestar pentru noul Volvo XC90. Nu, nu este o randare oficială din partea producătorului, însă asta nu înseamnă că nu poate să arate foarte bine.Şi, având în vedere atenţia la detalii, nici nu arată foarte diferit de un posibil model real. 

Aici vei găsi toate informaţiile cu privire la nou-nouţul XC90

Tunerul de casă al Volvo s-a ocupat cu succes până acum de doparea modelelor din gama Volvo, şi, chiar dacă cei de la Volvo n-au făcut nicio menţiune legat de un XC90 Polestar, nu ar fi nicio surpriză dacă am vedea aşa ceva pe străzi anul viitor.

Pentru generaţia anterioară, Polestar nu a pus la dispoziţie motorul T6 de 2,5 litri (care, în cazul celorlalte modele, producea 329 CP) şi pe XC90, dar T8-ul hibrid al noii generaţii, cu cei 400 de cai-putere ai săi, sună mai mult decât tentant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.