Noul VW Tiguan LWB pare un Touareg intrat la apă- GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


VW a decis să-l lase pe străzi pe Tiguan LWB fără folie camuflaj, ceea ce ne demonstrează că modelul este gata să intre în faza de producţie. Motor1.com spune despre noul Tiguan că seamănă cu precedenta generaţie Kia Sportage, asta datorită autocolantelor aplicate pe faruri şi stopuri. 

Dincolo de asta, noul Tiguan LWB arată ca o versiune mai lungă a variantei cu cinci locuri, de la care a împrumutat platforma MQB. Astfel, ampatamentul extins va asigura un interior mai spaţios, mai ales pentru pasagerii din spate. 

Setat să fie fabricat în Puebla, Mexic, noul Tiguan cu şapte locuri va fi propulsat de motoare pe benzină, ce va inculde mai mult ca sigur unul de 2.0 litri TSI, iar în privinţa motoarelor diesel, Volkswagen America este destul de rezevată după scandalul Dieselgate. Indiferent de motoare, tracţiunea faţă va dota variata standard, urmând ca versiunile mai scumpe să ofere şi tracţiune 4X4. 

Tiguan LWB va debuta oficial în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. Producţia este programată să înceapă în prima parte a anului viitor, ceea ce înseamnă că livrările ar trebui să se facă în primăvara lui 2017.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide