Noutăţi Abarth la Frankfurt 2011

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, divizia sport a celor de la Fiat, Abarth, va prezenta o serie de noutăţi. Vezi despre ce este vorba.

Noutăţi Abarth la Frankfurt 2011 Noutăţi Abarth la Frankfurt 2011

La Salonul Auto de la Frankfurt 2011, cei de la Abarth vor prezenta trei noi modele, mai precis derivaţii ale modelelor deja existente. După ce au vândut 1.695 de maşini 695 Tributo Ferrari, cel mai rapid Fiat 500, cei de la Abarth merg mai departe şi vor aduce sub lumina reflectoarelor salonului din Germania, 695 Competizione. Maşina păstrează propulsorul de 1,4 litri şi 180 CP, transmisia cu padele, jantele de 17 inch şi frânele Brembo, dar renunţă la logo-urile Ferari şi se apropie foarte mult de Abarth 500 Assetto Corsa.

Cel de-al doilea model va fi Fiat 500 Cabrio Italia, model care a fost creat pentru celebrarea a 150 de ani de la unificarea Italiei. Sub caroseria acoperită cu vopsea albastră se regăseşte un propulsor de 160 CP prevăzut cu funcţie overboost şi o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Cel de-al treilea model pe care Abarth îl va expune la Frankfurt 2011 este Fiat Punto SuperSport, model care va fi echipat cu un propulsor de 1,4 litri capabil să dezvolte 180 CP şi un cuplu de 270 Nm. Graţie performanţelor motorului, maşina este capabilă să atingă o viteză maximă de 216 km/k, iar timpul necesar pentru a atinge 100 de km/h este de doar 7,5 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.