Noutăţi de la BMW

Marca bavareză a operat o serie de modificări/îmbunătăţiri asupra mai multor modele din portofoliul său. Vorbim de noi propulsoare disponibile pe anumite modele, precum şi reduceri de emisii poluante.

Noutăţi de la BMW Noutăţi de la BMW

Modificările pe care BMW le-a făcut asupra portofoliului de maşini oferite spre vânzare sunt: introducerea motorului turbo cu patru cilindrii pe BMW Z4, reducerea emisiilor de CO2 pentru seria 5 graţie introducerii pentru prima oară în această serie a tehnologiei EfficientDynamics, mai exact vorbim despre BMW 520d EfficientDynamics. Tot pentru seria 5 bavarezii au introdus două motorizări pe bezină în patru cilindri şi unul diesel având tot o arhitectură patru în linie.

BMW 520d EfficientDynamics combină eficienţa propulsoarelor diesel cu confortul oferit de un produs premium. Vorbim despre un propulsorul diesel în patru cilindri capabil să dezvolte o putere de 184 CP, graţie tehnologiei TwinPower Turbo, dar în acelaşi timp consumul mediu de carburant este de doar 4,5 litri/100 km. În plus BMW Seria 5 GT poate fi comandat din toamna acestui an şi cu pachetul M.

Pentru seria 3, BMW a pregătit un pachet special derivat din pachetul M, denumit Sport Plus Edition. Acesta include spoiler faţă redesenat, jante din aliaj de 19 inch, piele neagră la interior, sistem de navigaţie, Bluetooth şi USB.

Pentru Z4, constructorul german a introdus ca variantă de motorizare un propulsor turbo de 2,0 litri pe benzină în patru cilindri. Acesta este capabil să dezvolte o putere de 184 CP şi 245 CP în cazul lui BMW Z4 sDrive20i şi respectiv sDrive28i. Propulsorul poate face "pereche" cu cutia automată cu opt rapoarte, oferită opţional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.