Noutăţile BMW la Salonul Auto Geneva 2012

La ediţia din acest an a Salonului Auto Geneva 2012, BMW prezintă numeroase modele de serie noi, precum şi concepte de avangardă al căror design şi tehnologie deschid drumul unor forme de mobilitate.

Noutăţile BMW la Salonul Auto Geneva 2012 Noutăţile BMW la Salonul Auto Geneva 2012

Forţa inovatoarea a celui mai de succes constructor de automobile premium din lume permite dezvoltarea unor maşini care combină fascinaţia şi plăcerea condusului cu reducerea constantă a consumului şi a nivelului emisiilor.

Prin gama actuală, BMW stabileşte repere de tehnologie cu BMW EfficientDynamics şi BMW ConnectedDrive. Menţinerea constantă a acestei strategii de dezvoltare este demonstrată de prototipurile BMW i3 Concept şi BMW i8 Concept, care vor fi prezentate şi la Geneva 2012. Noile modele prezentate în cadrul ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Geneva reflectă echilibrul remarcabil între pasiunea unică pentru plăcerea de a conduce şi eficienţa remarcabilă.

Un reper unic pentru designul mărcii este premiera mondială BMW Seria 6 Gran Coupé. Cel dintâi model coupé cu patru uşi din istoria mărcii este unul din principalele puncte de atracţie în cadrul standului BMW. Eleganţa sportivă a înfăţişării sugerează o experienţă fascinantă a condusului definită de motoare puternice, tehnologie extraordinară a şasiului şi sisteme inovatoare de asistare a conducătorului.

Actuala gamă de produse BMW M GmbH întruchipează talentul sportiv remarcabil într-o formă extrem de contemporană. Salonul Auto de la Geneva 2012 reprezintă scena pe care va avea loc premiera mondială a noului BMW M6 Coupé. Noul model devine cel mai rapid BMW de serie produs vreodată, cu o acceleraţie 0-100 km/h în numai 4,2 secunde, dar şi cu un consum redus cu peste 30 de procente comparativ cu generaţia precedentă.

Valorile emblematice M pot fi regăsite şi la automobilele BMW M Performance, care vor fi prezentate publicului în premieră la Geneva. Modelele BMW M550d xDrive, BMW M550d xDrive Touring, BMW X5 M50d şi BMW X6 M50d pun bazele unei categorii complet noi de produse, care combină o gamă exclusivă de motoare şi performanţe ridicate cu o eficienţa impresionantă şi cu capacitatea de utilizare cotidiană.

În plus, vizitatorii Salonului Auto de la Geneva vor putea asista la o prezentare extrem de detaliată a noului BMW Seria 3 Sedan. Pentru aceasta, versiuni suplimentare de motoare vor fi disponibile pentru noua generaţie a celui mai de succes model premium din lume, precum şi varianta BMW ActiveHybrid 3.

Noul BMW Seria 1 va dispune de noi motoare - inclusiv BMW 116d EfficientDynamics Edition, primul model de serie al mărcii pentru care nivelul emisiilor CO2 va coborî sub 100 grame per kilometru. Seria de premiere mondiale este completată de noul BMW X6, al cărui profil individual este accentuat de modificările de design şi de dotările cu echipamente inovatoare.

Iată în continuare detalierea noutăţilor BMW la Salonul Auto Geneva 2012

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.