Noutăţile Renault pentru luna mai

De la 1 mai 2010, Renault Romania va deschide comenzile pentru următoarele produse:noul Mégane RS, Laguna Coupé GT 4Control, noua motorizare 2.0 16V 140 CP CVT pe Fluence şi Megane.

Noutăţile Renault pentru luna mai Noutăţile Renault pentru luna mai

De la 1 mai 2010, cel mai recent model din gama Renault Sport,Megane RS, este comercializat şi în România. Noul model se distinge prin stil şi calităţi sportive care răspund tuturor aşteptărilor. Astfel, pentru a se adapta la cererile clienţilor, noul Mégane RS este disponibil în două variante de şasiu: Sport, pentru plăcerea cotidiană de a conduce şi Cup, pentru performanţe sportive, în special pe circuit.

Noul Megane RS dispune de un motor turbo pe benzină de 2.0 litri, cu o putere de 250 CP, şi este echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, incluzând RS Dynamic Management (un sistem care permite trei moduri ESP) şi RS Monitor (telemetrie integrată), pentru un preţ de lansare de 22.600 Euro, cu TVA inclus.

Tot de la 1 mai, Laguna Coupé GT 4Control, cu patru roţi motrice, va putea fi comandată şi în România, la un preţ de lansare de 26.100 Euro, cu TVA inclus, pentru motorizarea 2.0 dCi 180CP. În plus, Renault va comercializa şi noua motorizare 2.0 16V 140 CP, asociată cu o cutie de viteză cu variaţie continuă - CVT, pe modelele Fluence şi Mégane. Astfel, Fluence va fi disponibil la un preţ începând de 16.750 Euro cu TVA inclus (versiunea Dynamique), iar Mégane va fi comercializat la preţuri începând de la 16.150 Euro cu TVA, pentru aceeaşi versiune Dynamique.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.