Nu avem nicio maşină căutată, dar topul căutărilor e excepţional

Mergem pe dieta Ana Lesko

Nu avem nicio maşină căutată, dar topul căutărilor e excepţional Nu avem nicio maşină căutată, dar topul căutărilor e excepţional

De câte ori pe zi deschideţi Google? Niciodată pentru că e deja deschis. Este pagina implicită a vieţii în Mileniul III. Vrei să cumperi ceva, vrei să mergi la un film, vrei să afli cât costă hârtia igienică, atunci cauţi pe Google. Nu e mişcare pe care să o faci fără motorul tău principal de căutare. Google ne ajută enorm şi când vrem să ne luăm maşină. Căutăm teste, preţuri, oferte, din Google pleacă toate.

În fiecare an, Google face o statistică în care bagă “cele mai căutări”. Din păcate, în România nu se face şi topul căutărilor despre maşini. Probabil că Dacia câştigă fără probleme, iar Duster 2018 e cel mai căutat model. Orice rezultat al căutării intră într-un clasament, iar la finalul anului ştim ce maşini mai caută românii în afară de Dacia. Atât timp cât Google nu oferă încă la noi aceste informaţii specifice, ne distrăm cu alte căutări populare.

De exemplu, topul căutărilor de anul ăsta e câştigat de “Rezultate BAC” şi “Rezultate evaluare naţională”. iPhone 8, Calendarul Ortodox şi Ileana Ciuculete sunt şi ele printre căutările favorite ale românilor.

Din ciclul sintaxelor care încep cu căutarea “cum”, “Cum se face slime” e No. 1, urmat de “Cum se face sucul de roşii”. “Cum pun floarea pe Facebook” ni se pare cel mai bun. E vorba probabil de poza de profil pe care o au mamele noastre.

La diete, anul ăsta s-a purtat “Dieta indiană” şi “Ana Lesko”. Preferata noastră – deşi habar nu avem ce înseamnă” este “Dieta ketogenică”.

La evenimentele anului, bacalaureatul rămâne cel mai căutat, iar evaluarea naţională, ca de obicei, e pe locul II. În rest, aici avem rezultate normale, din sport ( fotbal şi tenis ), Uraganul Irma şi Black Friday.

Anul ăsta românii care s-au dus la film au căutat pe Google “Fifty Shades Darker”. Pe ultimul loc e filmul de Oscar “La La Land”.

În sfârşit, printre reţetele pe care caută românii, socata bunicii şi castraveţii bulgăreşti rup norma. Avem însă şi gospodine care caută clasicii papanaşi, pufoasele clătite şi salamul de biscuiţi. Să căutaţi voi mult şi bine şi-n 2018!  

IATĂ AICI TOPUL CĂUTĂRILOR ÎN GOOGLE SEARCH ROMÂNIA

Autor Alexandru Banu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.