Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat!

Americanii de la bmwblog.com au surprins o versiune total inedită a lui BMW M3: un... pick-up. Urmează să vedem aşa ceva în producţia de serie sau e doar un laborator ambulant?

Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat! Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat!

Tuneri excentrici (sau nebuni) care să transforme BMW-uri în pick-up-uri am mai văzut, dar un pick-up făcut chiar de germani pare aproape o inepţie, nu-i aşa? Ei bine, iată că nu este, după cum ne arată cei de la bmwblog.com - vezi aici pozele spion cu BMW pick-up.

Vorbim de un BMW M3 transformat în pick-up, maşină surprinsă de fotografii spion chiar pe Nurburgring, în timpul unor teste dinamice serioase. Nu este nici un dubiu că vorbim de M3, datorită spoilerului sportiv, a capotei cu "power-dome" şi cele două fante de aerisire sau jantelor cu design M şi a celor două perechi de evacuări.

Nici o informaţie nu există despre acest model inedit, însă e clar că e foarte puţin probabil să vorbim de un viitor model de serie, în ciuda camuflajului uşor de care dispune maşina. Unele zvonuri spun că ar putea fi vorba de un proiect realizat pentru un salon de tuning, cum este Essen Motor Show.

În orice caz, tăierea destul de nefinisată a cabinei şi prelata care acoperă bena sunt indicii destul de bune că nu vorbim de o variantă finală a acestui BMW Pick-up. Oricum, efectul este garantat - un indiciu fiind şi zâmbetele largi ale celor din maşină, probabil un răspuns la figurile mirate ale fotografilor...

CREDEŢI CĂ VA EXISTA UN MODEL DE SERIE BMW PICK-UP?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.