Nu-i nimic de văzut aici... doar un avion care aterizează pe un drum public [VIDEO]

Mergi şi tu ca omul cu maşina pe stradă, când deodată îţi face semn cineva de lângă tine să te dai la o parte, că n-are loc de maşina ta. Când te uiţi mai atent, îţi dai seama că acel cineva e într-un avion.

Nu-i nimic de văzut aici... doar un avion care aterizează pe un drum public [VIDEO] Nu-i nimic de văzut aici... doar un avion care aterizează pe un drum public [VIDEO]

Dacă joci o veşnicie GTA V, o să începi să crezi că poţi să faci orice cu vehiculele care te înconjoară, inclusiv aterizarea unui avion pe stradă.

Videoclipul de mai jos, filmat în Irvine (California), e cât se poate de real, iar faptul că nici o maşină nu a fost avariată în timpul aterizării este pur şi simplu uluitor.

Potrivit TopGear, motorul avionului Piper Cherokee s-a oprit în zbor, ceea ce l-a obligat pe pilot să aterizeze de urgenţă, iar cea mai apropiată (şi sigură) „pistă” a fost o intersecţie rutieră, unde maşinile aşteptau cuminţi la semafor.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.