Nu oricine merită un Lamborghini

În următorul material video putem vedea un mândru "bizon", proprietar de Lamborghini Gallardo, care din cauza dorinţelor de afirmare reuşeşte să avarieze supercar-ul italian într-un mod ruşinos.

În următorul videoclip avem ocazia să vedem cum un proprietar de Lamborghini Gallardo reuşeşte să avarieze grav supercar-ul pe care, după părerea noastră, nu îl merită. După ce a aşteptat la semafor câteva secunde şi a bucurat trecătorii cu minunatul sunet al motorului V10, protagonistul următorului material video a reuşit să se facă de râs într-un mod destul de costisitor. Vezi în următorul videoclip întraga întâmplare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.