Nu rata ProMotor FLASH de sâmbătă, GRATUIT cu ProSport!

Cumpără ziarul ProSport de sâmbătă şi vei primi gratuit suplimentul auto ProMotor FLASH, unde vei afla despre premierele mondiale de la Salonul Auto Frankfurt 2011 dar şi impresiile despre noile modele testate.

Nu rata ProMotor FLASH de sâmbătă, GRATUIT cu ProSport! Nu rata ProMotor FLASH de sâmbătă, GRATUIT cu ProSport!

Sâmbătă, 1 octombrie, cititorii ProSport vor primi GRATUIT şi ziarul ProMotor Flash. Informaţie auto în regim de viteză, patru pagini destinate exclusiv noutăţilor prezentate sau lansate de mărcile germane la cel mai mare salon auto al anului, Frankfurt şi multe fotografii spectaculoase sunt doar câteva dintre surprizele pe care ProSport le-a pregătit cititorilor. Nu în ultimul rând, cei care vor cumpăra ProSportul de sâmbătă vor putea vedea concluziile testelor cu primele maşini Porsche diesel din istoria mărcii - Panamera şi Cayenne, conduse în România, testul-vedetă fiind cel al noii generaţii de Yaris, bestsellerul Toyota din clasa mică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.